Gravid

Vasamamma är en barnmorskemottagning utöver det vanliga och vi står för kvalitet, omtanke och trygghet.

Att planera graviditet för att bli förälder innebär för de allra flesta ett stort steg i livet. Vår ambition är att vara delaktiga från början och bidra till en positiv känsla inför er kommande föräldraskap, både till dig som bär på graviditeten och även till dig som är en viktig partner.

Vi erbjuder personlig vård utifrån era specifika behov och önskemål. Det vi vet med säkerhet är att behovet av hög tillgänglighet till en barnmorska är stort. Alla gravida som går hos oss på Vasamamma har en barnmorska som de träffar under graviditeten. Barnmorskan ansvarar för vården och finns med som ett stöd genom hela graviditeten.

Våra ansvariga läkare är specialister i obstetrik och gynekologi och om behov finns för återkommande besök kommer ni att träffa samma läkare varje gång. Allt för att skapa trygghet och för er under graviditeten.

6-8 veckor efter förlossningen erbjuds alla förlösta en kontroll med sin barnmorska för att prata igenom förlossningen och göra en fysisk kontroll om önskemål finns.

Alla som önskar erbjuds föräldrautbildning. För att underlätta möjligheten att närvara erbjuder vi även onlineutbildning i grupp på kvällstid. Utbildningen bokas hos barnmorskan eller via telefon.

Vi samarbetar med Stockholms läns landsting vilket innebär att basprogrammet för dig som är gravid, samt alla ultraljud i detta program, är kostnadsfria.

För våra utökade program se PRIVAT MÖDRAVÅRD

 

Inskrivning